Kuvaan paljon malliuransa alkutaipaleella olevia valokuvamalleja erilaisissa kuvausprojekteissa ja kuvat tulevat portfolioihin, web-sivuille sekä Instagramiin. Etsin yhteistyö-yrityksiä, jotka haluavat saada tätä kautta lisää näkyvyyttä yrityksensä tuotteille web ja some-kanavissa. Kuviin tarvitaan erilaisia yksilöllisiä näyttäviä vaatteita ja koruja (hius-, kaula, ranne- ja käsivarsikorut sekä sormukset), joita voi lainata kuvauksiin. Tarve on käytännössä jatkuva, joten vaihtuvien mallistojen yhteydessä on mahdollisuus saada uusille tuotteille näkyvyyttä.

Kuvat tulevat esille sivuilleni https://www.doukasarts.fi  , Instagramiin https://www.instagram.com/dimidoukas/ sekä Facebookiin https://www.facebook.com/doukasarts/ ja tämän lisäksi todennäköisesti myös mallien omille vastaaville sivuille.

Vastavuoroisesti kuvien yhteydessä mainitaan yrityksenne nimi. Esim. omissa Instagram kuvissa ne näkyvät linkkeinä yritykseenne ja/tai tuotteeseen (tägeinä) kuvissa. Tämä on siis mahdollisuus saada näkyvyyttä kuviemme yhteydessä. Kuluina/vaivana Teille vaatteiden lainaaminen ja lähettäminen. Itse kuvien käyttö yrityksenne markkinointiin ei vielä sisälly tähän, vaan siitä tarvitaan erillinen kaupallinen sopimus minun ja mallien ja Teidän kesken. Siihen voidaan palata jos näette kuvan, jota haluatte hyödyntää myös omissa markkinointimateriaaleissanne.

Jos kiinnostaa niin ota yhteyttä dimi@doukasarts.fi